Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Group Tex International - Pletl Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Group Tex International – Pletl Timisoara

Obiectul principal de activitate al societatii este vanzarea biletelor de calatorie pentru societatile de transport international de persoane, societatea avand Licenta de executie pentru activitati conexe transportului rutier – Agentie de voiaj, eliberata de A.R.R. Timis.
Incepand cu anul 2002 societatea si-a extins activitatea in domeniul turismului, avand Licenta de turism pentru agentii tour operatoare.
Group Tex International este cunoscuta

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Group Tex International – Pletl Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.