Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Fete de la Musique la Institutul Francez Timisoara

Fete de la Musique sau Sarbatoarea muzicii este o intalnire muzicala, o sarbatoare a muzicii care a facut incojurul muzicii in ultimele trei decenii, fiind organizata in peste 100 de tari din lumea intreaga, fiind una din cele mai mari manifestari culturale franceze. Este sarbatorita in fiecare an in ziua de 21 iunie, ziua solstitiului de vara.

In Timisoara aveti ocazia sa ascultati muzica buna in gradina Institutului Francez incepand cu ora 20:00 – invitatii fiind Lucian Nagy & The Balkumba Tribe (Romania) si D’Jayan din Mulhouse (Chanson Francaise).

Program:

20:00 – Lucian Nagy & The Balkumba Tribe

23:00 – D’Jayan

Balkumba Tribe a fost fondat de muzicianul Lucian Nagy si prezinta o fuziune muzicala intre cultura afro-latin & balkan, avand influente de afro, latino, balkan, jazz si funk. Componentii acestei trupe sunt Lucian Nagy (saxofon, kaval, flaut), Stefan Olariu (trompeta), Ivan Aleksijevic (pian, sintetizator), Johann Berby (bass), Tavi Scurtu (tobe) si Steve Brookfield (inginer de sunet).

D’Jayan este un trio autor-compozitor-interpret orginar din Valee de la Doller, aceste venind la Timisoara cu primul lor album de cantece frantuzesti, intitulat “Vise Extreme”. Eva, Florina si Loran invita publicul la o calatorie intr-un univers de vise si sperante.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Fete de la Musique la Institutul Francez Timisoara" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.