Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Vacanta de Craciun in Maldive

Esti inca in dubiu legat de locatia pe care sa o alegi pentru perioada de Craciun ? Nu vrei sa mai mergi la schi, poate vrei sa mergi undeva unde e cald si placut in perioada Craciunului, sa te relaxezi. Poate vrei sa vezi o locatie care e mai putin accesibila.

Ei bine, Maldivele sunt acea locatie. Situate in mijlocul oceanului Indian, insulele Maldive sunt o locatie excelenta de vacanta, iar in ultimii ani preturile pentru sejururi Maldive au scazut semnificativ, odata cu aparitia mai multor linii aeriene care sa faca legatura cu aceste insule din Oceanul Indian. In plus, afluxul de turisti a dus la competitie intre hoteluri, deci si servicii mai bune pentru turistii care aleg sa mearga acolo in vacanta.

Majoritatea hotelurilor aflate pe insulele Maldive sunt aproape de plaja, evident, nefiind niste insule foarte mari, fiind chiar in pericol de a fi luate de apa marii daca nivelul acesteia mai creste cu vreo cativa metri in urmatorii 20 de ani. Deci un alt motiv pentru care sa mergeti acolo, pentru ca peste doua trei decenii s-ar putea sa nu le mai gasiti.

Legat de preturi, un sejur in Maldive poate incepe de la 1300 de euro si sa mearga pana la 2500 de euro, totul depinde de preferintele fiecaruia. In general, o agentie de turism care se respecta cam tot ce se poate intr-un astfel de pachet, majoritatea fiind all inclusive, cu zboruri pana la destinatie acoperite. Evident, pretul pentru o astfel de vacanta e mai mare decat pentru o simpla vacanta in Cipru sau Spania, dar evident, conditiile sunt diferite.

Insulele Maldive pot sa iti ofera 8 zile de relaxare intr-un loc cu temperaturi constante de peste 25 de grade, apa albastra cristal, plaje cu nisip fin si un soare numai bun pentru un bronz reusit. Sau macar pentru cura de soare necesara sa intre vitamina D bine in oase.

In cadrul articolului gasiti si cateva referinte pentru oferte in Maldive. Puteti sa le analizati si sa vad decideti unde va petreceti vacanta de Craciun de anul acesta.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Vacanta de Craciun in Maldive" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.