Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Echipament de iarnă pentru drumeţie

Ghidul calatorului: cum te echipezi pe munte

În ultima perioadă iernile au devenit deosebit de grele şi geroase, făcând mult mai dificilă sarcina celor care iubesc drumeţiile în această perioadă. În plus, drumeţiile de iarnă necesită o atenţie specială, precum şi un echipament de munte special.

Dacă încă nu ai apucat să îţi satisfaci curiozitatea până acum şi plănuieşti să te aventurezi în următoarea perioadă, sa pleci într-o drumeţie, iată care ar fi aspectele esenţiale de care trebuie să ţii cont şi cum trebuie să te echipezi pentru sezonul rece.

Îmbracă-te cât mai gros, în straturi

Poartă haine lungi, foarte groase. Spre exemplu alege un hanorac polar şi o bluză de lână. Poarta deasupra o jachetă impermeabilă pentru a te proteja de umezeala din aer şi de o eventuală ninsoare. Încearcă să eviţi piesele vestimentare din bumbac, deoarece acest material păstrează umezeală.

Poarta căciulă

Chiar dacă haina ta de iarnă prezintă glugă, nu pleca niciodată într-o drumeţie fără caciulă. Este preferabil ca aceasta să fie groasă, cu urechi. O pereche de ochelari de ski sau de soare potriviţi şi un fular foarte gros pot veni în completarea echpamentului pentru drumeţie. Atenţie: ochelarii de soare sunt de preferat să se poarte doar pe vreme însorită, pe când cei de ski sunt ideali pe condiţii meteorologice aprige.

Poartă pantaloni impermeabili şi ciorapi groşi

În cazul în care ai puţină experienţă ştii că sunt necesare 2 straturi de pantanloni pentru a înfrunta frigul iernii. Aşadar, stratul care va intra în contact cu pielea trebuie să fie format dintr-o pereche de pantaloni de corp, iar stratul superior dintr-o pereche de pantaloni impermeabili.

Poarta ciorapi groşi din lâna şi nu uita să îţi pui în rucsacul de drumetie mai multe perechi de ciorapi.

Poarta încălţăminte adecvată

Alege o pereche de bocanci de iarnă călduroşi, imperemeabili cu talpa antiderapanta. De asemenea, bocancii trebuie să fie mai largi pe picior pentru ai îi putea purta cu mai multe perechi de ciorapi, în caz de necesitate.

Fii foarte pregătit înainte de a pleca într-o drumeţie pe munte. Este foarte important să ai toate cele necesare la tine. Vremea poate fi de multe ori surprinzătoare!

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Echipament de iarnă pentru drumeţie" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.