Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Tramvaiul 1 Timisoara

Tramvaiul 1 din Timisoara circula la intervale de 20-22 de minute in timpul saptamanii si 26-27 de minute in weekend, legand Gara de Nord din Timisoara cu Piata 700, Piata Traian si mai departe prin Printul Turcesc spre Statia Meteo din Timisoara.

Prima ora de plecare este ora 05:00 in timpul saptamanii si 05:47 in weekend de la Gara de Nord si 05:35 in timpul saptamanii si 06:24 in weekend de la Statia Meteo.

Traseul complet al Tramvaiului 1 din Timisoara este urmatorul:

Traseu tramvai 1 de la Gara de Nord

Gara de Nord – Iosefin – Piata Mocioni (Sinaia) – Piata Sfanta Maria – Catedrala Metropolitana – Spitalul de Copii Louis Turcanu – Piata Timisoara 700 – Piata Libertatii – Hotel Continental (Posta Mare) – Prefectura Timis – Parcul Poporului (3 August 1919) – Piata Traian – Printul Turcesc – Parcul Uzinei – Lalelelor – Virgil Economu (Modern) – Spitalul Victor Babes – Statia Meteo

Traseu tramvai 1 de la Statia Meteo

Statia Meteo РUMT РRenasterii (Politia Locala) РGara Timisoara Est РPiata Badea Cartan РPiata Traian РParcul Poporului (3 August 1919) РPrefectura Timis РPosta Mare РPiata Libertatii РPiata Timisoara 700 РSpitalul de Copii Louis Turcanu РCatedrala Metropolitana РPiata Sfanta Maria РPiata Mocioni (Sinaia) РIosefin  РGara de Nord.

Pretul pentru un bilet pe linia tramvaiului 1 este de 2 lei.

Nu sunt comentarii la "Tramvaiul 1 Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Tramvaiul 1 Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.