Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

S-a deschis Targul de Paste din Timisoara

A zecea editie a Targului de Paste a fost oficial deschisa astazi, in acordurile Orchestrei Timisoara Big Band. In fata Operei va asteapta comerciantii in 50 de casute care sunt pline de produse de sezon.

In aceste casute puteti gasi dulciuri, cozonaci, pasca, flori, icoane, oua incondeiate, produse hand-made si ornamente de sezon.

Copii sunt asteptati la Atelierul Iepurasului, unde pot sa invete mestesuguri precum incodeierea oualelor, pictura pe ceramica si sa exerseze roata olarului.

Targul de Paste va fi deschis pana in a treia zi de Paste, mai precis pe 18 Aprilie 2017.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "S-a deschis Targul de Paste din Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.