Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Compania Iulius a primit premiul pentru cea mai buna dezvoltare office

Compania IULIUS, cea care construieste la Timisoara ansamblul mixt Openville, a fost premiata cu distinctia „Cea mai buna dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orasele secundare si tertiare”, in cadrul galei Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2017, care a avut loc la Bucuresti, saptamana trecuta.

Premiul a fost acordat pentru componenta de birouri United Business Center (UBC) din Palas Iasi, primul proiect de tip mixed-use din portofoliul IULIUS. In 2016, UBC si-a consolidat pozitia pe piata office din Iasi prin inaugurarea a doua noi cladiri clasa A, ajungând la un total de sase imobile si 70.000 mp.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Compania Iulius a primit premiul pentru cea mai buna dezvoltare office" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.