Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Accident pe Calea Stan Vidrighin din Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Accident pe Calea Stan Vidrighin din Timisoara

Un accident de circulatia s-a produs pe calea Stan Vidrighin din Timisoara in data de 23 Februarie 2016. In urma acestui accident, o femeie, pasager intr-un taxi, a ajuns la spital, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un alt sofer care nu a acordat prioritate.

Accidentul de circulatie produs marti seara a avut loc la intersectia strazilor Stan Vidrighin si Francesco Illy. Un sofer care circula cu un autoturism Mercedes nu a acordat prioritate unui taxi care circula regulamentar pe Calea Stan Vidrighin, fiind lovit de acesta in partea stanga fata.

O femeie, pasagera in taxi, a suferit rani usoare si a fost transportata la spital, unde se afla in afara oricarui pericol. In urma acestui incident, politistii de la rutiera au deschis o ancheta pentru a stabili exact felul in care s-a produs accidentul.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Accident pe Calea Stan Vidrighin din Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.