Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Statiunea Muntele Mic

Muntele Mic este o statiune montana din Romania aflata in judetul Caras-Severin, la poalele Muntilor Tarcu, la o altitudine de 1525 m.

Este o statiune montana in care turistii vin fie pentru relaxare, aerul curat, privelistea pe care o ofera muntii din jur, flora si fauna, fie pentru activitatile fizice pe care le pot face.

Povestea statiunii a inceput secolul trecut, prin 1930, atunci cand in zona au aparut primele unitati de cazare care aveau un numar de peste 200 de locuri. Tot atunci a fost construita o centrala hidroelectrica ce avea rolul de a acoperi nevoile statiunii, precum si o conexiune la reteaua telefonica. Toate aceste lucruri au facut ca Muntele Mic sa fie considerat in urmatorul deceniu cea mai moderna statiune din tara.

articol complet: Statiunea Muntele Mic

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Statiunea Muntele Mic" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Statiunea Muntele Mic" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.