Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cu bicicleta prin oras - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cu bicicleta prin oras

Timisoara e unul din orasele recunoscute pentru pistele sale de biciclete si pentru ca poti ajunge foarte usor dintr-o parte in alta a orasului doar pe bicicleta. Si asta de ani buni, avand multe bulevarde principale care aveau trotuoare cu zone speciale pentru biciclete, iar in momentul acesta imi vine in minte pista de pe bulevardul Vasile Parvan, din dreptul facultatilor. Pentru cineva care sta de exemplu in zona Dacia, e posibil sa mearga doar pe piste de biciclete din Dacia pana in zona Universitatii de Vest, de exemplu.

Ruta cea mai simpla pentru traseul descris mai sus este este din Dacia pana la Mall, mai departe pe trotuarul din dreapta pana in Piata Marasti la giratoriu, trecut (pe langa bicicleta) spre Piata Unirii si apoi mai departe spre Victoriei (chiar daca tot doresc sa interzica mersul cu bicicleta pe acolo), iar de acolo mai departe pe langa Catedrala, treceti podul si faceti stanga spre Universitate.

Si sunt multe astfel de trasee pe care le puteti urma prin Timisoara, chiar daca asta inseamna sa va dati jos de cateva ori, pentru ca sunt treceri de pietoni nesemaforizate. E imposibil sa nu fie asa ceva intr-un oras.

Fiind un oras atat de bike-friendly, gasesti multe locatii din oras unde iti poti repara bicicleta sau iti poti cumpara piese pentru biciclete. Asta daca vrei sa vezi fizic componenta, daca nu, le poti comanda lejer si online, mai ales daca sunt lucruri de baza, precum o camera pentru roata sau vreun far. Pentru lucruri mai complexe, e mai lejer sa treci pe la un service de biciclete si sa vezi exact ce piesa ai nevoie.

Cat despe biciclete pe care le poti vedea prin oras, ei bine, de toate felurile. Sunt inca multe biciclete mai vechi cu care se mai da lumea prin oras, iar in ultima vreme am observat ca tot mai multe persoane, in special tineri, prefera biciclete city-cruiser, acestea fiind usoara, fara prea multe complicatii cu viteze sau alte lucruri, doar dai la pedale sa ajungi unde vrei. In plus, acestia sunt destul de accesibile ca si pret si destul de usoare (ca si greutate), motiv pentru care multi tineri le prefera ca mijloc de deplasare.

Asa ca veniti in Timisoara si deplasati-va pe bicicleta pentru a descoperi orasul.

Nu sunt comentarii la "Cu bicicleta prin oras" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cu bicicleta prin oras" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.