Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cheile Rudariei

In judetul Caras-Severin, in teritoriul comunei Eftimie Murgu, puteti gasi unul dintre parcurile spectaculoase ale Romaniei: Cheile Rudariei.

Aici veti gasi o rezervatie naturala care se intinde pe 250 de hectare, la o altitudine cuprinsa intre 350 si 900 de metri, strabatuta de raul Rudaria, care serpuieste de-a lungul muntilor Almajului si pe a carui curs puteti gasi o multime de mori vechi de apa.

Aria naturală reprezintă o zonă cu chei, abrupturi, stâncării, grohotișuri, cascade, văii; cu vegetație ierboasă de stâncărie, pajiști, tufărișuri și păduri.

Articol complet: Cheile Rudariei

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Cheile Rudariei" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cheile Rudariei" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.