Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cheile Nerei – Beusnita - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cheile Nerei – Beusnita

Cheile Nerei – Beusnita reprezinta o rezervatie naturala de tip mixt inclusa in Parcul National Cheile Nerei – Beusnita, situate in judetul Caras – Severin.

Cheile Nerei se intind de-a lungul raului Nera, intre fosta localitate miniera Sasca Montana si Sopotu Nou, pe o distanta de aproximativ 22 de km.

Peisajul de aici este unul minunat: apa Nerei si a afluentilor sai a format in roca calcaroasa lacuri, canioane, pesteri si cascade impresionante. Natura este plina de culori vii care-ti iau privirea, stanci greu accesibile si poteci turistice care te fac sa treci direct prin apa rece si involburata a Nerei.

Articol complet: Cheile Nerei

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Cheile Nerei – Beusnita" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cheile Nerei – Beusnita" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.