Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Viata secreta a lui Walter Mitty - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Viata secreta a lui Walter Mitty

Titlul original: The Secret Life of Walter Mitty
Gen: Aventuri

Durata (in min.): 114
Limba: Engleza
Clasificare: AG
Regizor: Ben Stiller
Actori: Kristen Wiig, Ben Stiller, Sean Penn, Adam Scott

Filmul prezintă povestea unui tip comun, “foarte obişnuit”, care este chinuit de şeful său, super protejat de mama sa şi îndrăgostit de colega de birou. Pentru a evada din anosta rutină zilnică, se refugiază în imaginaţie, până când este forţat de împrejurări să plece într-o călătorie în jurul lumii în căutarea unui valoros negativ foto.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Viata secreta a lui Walter Mitty" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.