Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

TESZT – Festival Regional de Teatru in Timisoara

  • Categoria: Teatru & Opera
  • Data: 23-30 Mai 2015
  • Locatia: Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timisoara
  • Zona:

TESZT a ajuns la cea de-a opta editie iar in acest an va avea loc intre 23 si 30 Mai 2015, avand programate spectacole cu trupe din Muntenegru, Croatia, Ungaria, Serbia, Slovenia si Romania, toate vizibile in salile Teatrului Maghiar de Stat “Csiky Gergely” din Timisoara

Programul TESZT 2015

23 mai, ora 19, premiera spectacolului Manipulări, coproducție Via Negativa (Slovenia), Teatrul Maghiar Csiky Gergely (România), Asociația MASZK Ungaria) și Teatrul Kosztolanyi Dezso (Serbia);

24 mai, ora 17, Ernella la lupi – Teatrul Maladype/Budapesta;
ora 20, ”Crimă și pedeapsă”- Teatrul Iugoslav de Dramă/Belgrad;

25 mai, ora 19, Locomotiva nebună – Teatrul Național Sloven de Dramă/Ljubljana;
ora 22, Casa din copac – Auăleu Teatru/Timișoara;

26 mai, ora 17, Enciclopedia timpului risipit – Teatrul Regal Zetski dom din Cetinje/Muntenegru;
ora 21, Opera cerșetorilor – Teatrul Maghiar din Timișoara;

27 mai, ora 18, Aleksandra Zec – Teatrul HKD/ Rijeka;
ora 21, Don Quijote – Arta spectatorului S.R.L.&Teatrul Szkene/Budapesta;

28 mai, ora 17, Banul Bank – Teatrul din Novi Sad;
ora 21, Vrăjitorul – Teatrul Național din Sombor/Serbia;

29 mai, ora 17, Moartea lui Ivan Ilici – Teatrul Național Sârb/Novi Sad;

30 mai, ora 17, Reunificarea celor două Corei – Teatrul Clasic Arad; ora 21, Moliendo Cafe – Teatrul Maghiar & Teatrul German Timişoara.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului Maghiar de Stat din Timisoara de pe strada Alba Iulia, nr. 2. Incepand cu 18 Mai si pana la finalul festivalului, casa de bilete va sta la dispozitia publicului incepand cu ora 11 si pana la ultimul spectacol din program.

Pachetul TESZT 200 asigură intrarea la zece spectacole invitate. Prețul acestuia este de 200 de lei sau 100 de lei cu reducere pentru studenți, pensionari și posesorii de Kult Card.

TESZT 99+1 este abonamentul de 100 de lei pe baza căruia pot fi vizionate cinci spectacole la alegere. La preț redus, elevii, studenții, pensionarii și posesorii de Kult Card vor plăti 60 de lei.

Preţul biletelor la spectacolele din programul TESZT este de 30 de lei, respectiv 15 lei (cu reducere). Excepție fac biletele la spectacolele Casa din copac și Opera cerșetorilor; acestea costă 16 sau 8 lei, cu reducere. La coproducția Moliendo Café, intrarea costă 25 de lei sau 12 lei, cu reducere. Un regim aparte îl au și biletele la spectacolul Ernella la Lupi – 20, respectiv 10 lei.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "TESZT – Festival Regional de Teatru in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.