Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Teatru: Viata e vis – Teatrul National Timisoara

Viata e vis este o piesa de teatru scrisa de Calderon de la Barca si in care Regele Basilio visează. Iar visul-prevestire îi arată că fiul său, Segismundo, va fi un monstru, un paricid, un uzurpator. Moartea reginei la nașterea copilului îi întărește convingerea și, ca să preîntâmpine dezastrul, îl izolează de lume. Băiatul crește singur, ca un animal turbat, plin de ură și resentimente. Păzit și, în același timp, educat de Clotaldo, singura figură umană pe care o cunoaște, lipsit de orice repere sociale și emoționale, Segismundo devine, într-adevăr, monstrul pe care îl visase tatăl său cu mulți ani în urmă.

Pentru a afla restul povestii, recomandat e sa veniti la Sala 2 a Teatrului National Timisoara in data de 7 Martie 2014 incepand cu ora 19:00.

In aceasta piesa de teatru vor juca Ion Rizea, Claudia Ieremia, Marian Ralea, Alina Ilea, Valentin Ivanciuc, Calin Stanciu Junior, Colin Buzioanu, Marius Lupoianu, Nicolae Parvulescu, Richard Haldik, Ionut Iova, Flavius Retea, Stefan Roman, Sabina Bijan, Corina Dohanici, Andrea Tokai, Malina Manovici, Ana-Maria Pandele, Alina Chelba, Victoria Rusu, Adriana Sancraian, Anca Radulea, Cristina Konig, Ana-Maria Cizer si Madalina Toderas.

Traducerea piesei a fost efectuata de Sorin Marculescu, scenografia de Adrian Damian, Light design by Lucian Moga si regia artistica este realizata de Mihai Maniutiu.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Teatru: Viata e vis – Teatrul National Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.