Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Teatru: Fetita cu chibrituri la Teatrul Maghiar de Stat - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Teatru: Fetita cu chibrituri la Teatrul Maghiar de Stat

  • Categoria: Teatru & Opera
  • Data: 10 Martie 2014, ora 11:00 - 30 Martie 2014, ora 11:00
  • Locatia: Teatrul Maghiar de Stat
  • Zona:
  • Localitate:

O fetiță umblă desculță și tristă pe străzile împodobite de Crăciun și încearcă să vândă chibrituri. Îi este atât de frig încât aprinde primul său chibrit. În lumina bețișorului se simte de parcă ar sta în fața sobei încălzite, însă senzația durează numai cât timp arde chibritul. Treptat, fetița aprinde și restul chibriturilor, ceea ce o transpune, încet-încet, într-o stare de visare. În final o întâlnește pe bunica ei, pe care o roagă să o ia cu ea în cer.

Fetita cu Chibrituri va fi pusa in scena în sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”

Versiunea scenică și regia: 
Simona Vintilă • Decorul și costumele: Ioana Popescu • Dramaturgia: Valerie Seufert • Vorbirea scenică: Linda Moog • Coregrafia: Helen Ganser

Cu: Tatiana Sessler, Caroline Bicu, Isolde Cobeţ, Franz Kattesch, Boris Gaza, Horia Săvescu, Aljoscha Cobeţ, Anne-Marie Waldeck.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Teatru: Fetita cu chibrituri la Teatrul Maghiar de Stat" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.