Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Spectacole Opera Timisoara – Aprilie 2016

Programul Operei din Timisoara este, ca in fiecare luna de primavara, destul de plin. Si in aceasta luna veti putea vedea o multime de piese de opera pe scenele Operei Romane din Timisoara.

Luna Aprilie incepe cu spectacolul “Nabucco” de Giuseppe Verdi, in data de 3 Aprilie, de la ora 19:00, fiind urmata apoi pe rand de urmatoarele spectacole:

  • 8 Aprilie 2016, ora 18:00; Nunta Lui Figaro de Wolfgang Amadeus Mozart si o noua reprezentatie din “Disney: Beauty and the Beast” the Alan Menken.
  • 17 Aprilie 2016, ora 19:00; O reprezentatie din doua spectacole, mai precis “Paiate” de Ruggero Leoncavallo si “Cavalleria Rusticana” de Pietro Mascagni.
  • 19 Aprilie 2016, ora 10:30; Un spectacol pentru copii: “Motanul Incaltat” de Cornel Trailescu.
  • 20 Aprilie 2016, ora 19:00; Se joaca “Contesa Maritza” de Emmerich Kalman”
  • 21 Aprilie 2016, ora 10:30; Hanse si Gretel de Engelbert Humperdinck
  • 22 Aprilie 2016, ora 19:00; Spectacolul de opera „Silvia“ de Emmerich Kalman.

Ultimul spectacol al lunii va avea loc in 24 aprilie 2016 incepand cu ora 18:00, acesta fiind musicalul „My fair lady“ de Frederick Loewe.

Pentru doritorii de bilete, acestea pot fi gasite la Agentia de Bilete a Operei de pe strada Marasesti, nr. 2

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Spectacole Opera Timisoara – Aprilie 2016" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.