Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

“Gaitele” la Teatrul National Mihai Eminescu Timisoara

  • Categoria: Teatru & Opera
  • Data: 10 Martie 2014, ora 18:30
  • Locatia: Teatrul National Mihai Eminescu Timisoara, Strada Marasesti, nr. 2
  • Zona:
  • Localitate:

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românesti, “Gaitele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, este un text de mare forta dramatica care degaja o energie uriasa.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat pâna acum de creatia si palmaresul unor mari actori ai scenei si filmului românesc, un spectacol ce va putea fi vazut la Metropolis într-o admirabila distributie.

O satira sociala, cum însusi autorul ei Alexandru Kiritescu, o numea, “în care m-am straduit, cu adevar si mânie, sa demasc lumea putreda ce mi se dezvaluise în toata hâda ei goliciune”. Un spectacol pe care nu puteti si nu aveti voie sa-l ratati, care nu poate sa nu provoace râsul sau, cel putin, de la care nu poti iesi fara a avea cel putin zâmbete pe buze.

Distributia: Florina Cercel, Rodica Popescu Bitanescu, Ileana Stana Ionescu
Regia: Dan Tudor
Scenografia: Corina Gramosteanu
Muzica: Vlaicu Golcea

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "“Gaitele” la Teatrul National Mihai Eminescu Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.