Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Fetiţa din bolul peştelui auriu la Teatrul German de Stat - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Fetiţa din bolul peştelui auriu la Teatrul German de Stat

Vremuri tulburi: În Canada anilor ’60, Iris, o fetiţă de 10 ani, trăieşte împreună cu părinţii ei şi cu Miss Rose, o chiriaşă mai puţin agreată, într-o casă pe malul oceanului. Fetiţa, cu multă afecţiune, îi educă pe adulţii în mijlocul cărora trăieşte, merge la o şcoală catolică – se consideră însă budistă – şi adoră peştişorul ei auriu, până când într-o zi acesta, urmând calea a tot ce este trecător, dispare din căminul oricum lipsit de bucurie. În aceeaşi zi mama ei decide să-şi părăsească familia, dar soarta pare să-i fie potrivnică. La scurt timp, Iris aduce acasă un naufragiat ce seamănă atât de mult cu peştişorul ei auriu, încât subit începe să creadă în reîncarnare. Va reuşi acesta să reîntregească familia?

Distributie

Iris – Silvia Török
Owen – Georg Peetz
Sylvia – Olga Török
Mr. Lawrence – Horia Săvescu
Miss Rose – Rareş Hontzu
Marinar – Konstantin Keidel
Marinar – Raul Bastean
Sufleuză – Vali Velimirovici
Regia tehnică – Costinel Stănescu
Machiaj – Lucia Preda
Asistenţa de scenografie – Ioana Popescu
Asistenţa de regie – Radu Vulpe
Dramaturgia – Valerie Seufert
Ilustraţia muzicală – Radu Afrim
Light-Design – Botond Nosz
Light-Design – Emeric Nagy
Sound-Design – Alex Halka
Decorul şi costumele, Light-Design – Dragoş Buhagiar
Regia – Radu Afrim
Pret bilet: 20 de lei

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Fetiţa din bolul peştelui auriu la Teatrul German de Stat" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.