Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Targul Mestesugarilor in Timisoara 2016 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Targul Mestesugarilor in Timisoara 2016

Aleea pietonala Marasesti este din nou gazda unui eveniment in perioada 5-8 Aprilie 2016, mai precis Targul Mestesugarilor.

Produsele care vor fi expuse sunt diverse, incepand de la bijuterii cu pietre semipretioase, piese de artizanat, flori, mobilier mic, decoratiuni, produse apicole, hand-made, sticlarie, cosmetic, produse de anticariat si multe altele.

Acesta va avea loc in fiecare din aceste zile in programul 09:00-22:00.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Targul Mestesugarilor in Timisoara 2016" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.