Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Salonul de vinuri Vinvest 2016 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salonul de vinuri Vinvest 2016

Vinvest 2016 este un eveniment care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara in perioada 22-24 aprilie 2016, reunind pentru a treisprezecea oara specialist din domeniul vitivinicol, mai precis producatori si distribuitori de vin, utilaje de vinificatie, accesorii de vin si material saditor, oenology, somelieri, experti degustatori si edituri dedicate literaturii de specialitate.

In acest an va avea loc si cea de-a unsprezecea erditia a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice, organizat in perioada 20-21 aprilie, unde pasionatii de vin vor avea ocazia sa descopere oferta oenoturistica a cramelor in centre de degustare a vinului, meniuri sophisticate si spatii de cazare.

Lucia Pirvu, expert degustator, a declarat: ““Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul. Acest lucru se datorează în întregime specialiștilor din domeniu și jurnaliștilor care au susținut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm produsele expozanților. Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisă sărbătoarea dedicată orașului care ne găzduiește și vă invităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri.”

Si aceasta editie a VinVest va beneficia de un concurt: cumperi bilet la Vinvest si ai posibilitatea sa castigi 3 weekenduri la:

  • Hotelul Valea cu Pesti, Transfagarasan, 4 stele, demipensiune cu acces la Spa
  • Hotelul Roman Plaza, Roman, 4 stele, demipensiune, acces la Spa si cina la Hanul Ancutei
  • Pensiunea Prestige din Moeciu, 4 stele cu mic dejun inclus

Pe langa aceste vacante se vor mai oferi 12 sticle de vin la tombola jurnalistului si inca 6 sticle de vin la tombola vizitatorului cu invitatie.

Asa ca pasionatii de vin si produse cu vin sunt asteptati la CRAFT in perioada 20-24 aprlie pentru a incerca diverse soiuri de vin si pentru a se simti bine.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salonul de vinuri Vinvest 2016" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.