Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Expo Floricola 2014 la Hala Timco - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Expo Floricola 2014 la Hala Timco

O noua expozitie de flori si de gradinarit – editia 2014 – va avea loc la Hala Timco, strada Circumvalatiunii nr. 8-12 pe platforma industriala.

In cadrul expozitiei puteti admira si cumpara diverse exemplare de flori si plante, specifice pentru primavara, material semincer sau saditor, ingrasaminte si pesticie, utilaje si mobilier de gradina, instalatii de irigatii si drenaj. Puteti de asemenea sa discutati si sa fiti indrumati in privinta cultivarii si sanatatii palntelor, puteti vorbi depsre arhitectura peisagera, amenajari de gradina cu specialistii si cercetatorii din institutiile de invatamant si societatile horticole din Timisoara.

Programul de vizitare este intre ore 09:00 si 20:00 in zilele de 3, 4, 5 si 6 aprilie 2014.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Expo Floricola 2014 la Hala Timco" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.