Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Seminar Nutriție și Viață Sănătoasă – Arad, Ediția II

Pentru al doilea an consecutiv la Arad va avea loc seminarul de Nutriție și Viață Sănătoasă, în data de 15 martie 2014 – ora 16.00!
Evenimentul este devenit deja o tradiție în orașul nostru și sunt așteptate toate persoanele care doresc să acumuleze cât mai multe informații despre propriul organism.

Temele sunt: principii ale slăbirii sănătoase, accelerarea metabolismului, anti-celulită, principiile detoxifierii, alimentația anti-ageing, alimentația pentru tonus și creștere musculară, alimentația pentru creșterea imunității, etc.

La eveniment participă participă nutriționistul Silviu Cimpan, Alina Crâncău reprezentanta Farmec Cluj Napoca și Daniel Mitre, organizatorul acestor evenimente de amploare.

“Suntem foarte fericiti ca putem fi alaturi de clienti nostri din Arad pentru al doilea an consecutiv si ii multumim lui Daniel Mitre pentru invitatia facuta. Pentru noi este foarte important feedbackul consumatorilor si ne ghidam dupa acesta cand creeam produse noi. ” – Ioana Borza, Manager Marketing Farmec”

Locația evenimentului este una specială, Farmacia Argefarm, una dintre cele mai vechi din Arad, cu o istorie frumoasă și multă muncă și dăruire pentru locuitorii acestui oraș.

“În ultimii ani au apărut foarte multe diete și rețete, însă foarte puține dintre ele sunt realizate de specialiști. Devine aproape imposibil să știm care sunt adevăratele reguli pe care să le urmăm. Acest eveniment oferă participanților răspunsuri avizate, de la specialiști în domeniu.” spune Daniel Mitre, organizatorul evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită și pentru că locurile sunt limitate, înscrierea participanților se va face la contact @ masajarad.ro, printr-un email care să conțină numele și prenumele participanților și numărul de persoane pentru care se solicită o rezervare.

Locația – Farmacia Argefarm, Strada. Abrud, Nr. 105, Bl. 126 -Arad (langa Piata Miorita)

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Seminar Nutriție și Viață Sănătoasă – Arad, Ediția II" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.