Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Summer Party in Babilon with DJ IceMan - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Summer Party in Babilon with DJ IceMan

Vineri si sambata cei de la Babilon Dance & Lounge te asteapta in cea mai noua locatie pentru distractie pentru un Summer Party alaturi de DJ IceMan, cu animatoarele alaturi de el pentru insufletirea petrecerii.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Summer Party in Babilon with DJ IceMan" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.