Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Mix cu Butch in Club Zambara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Mix cu Butch in Club Zambara

  • Categoria: Party
  • Data: 21 Februarie 2014
  • Locatia: Cetatea Bastion, str. Hector
  • Telefon: 0729 262 272
  • Zona:
  • Localitate:

DJ Butch soseste in Club Zambara din Timisoara pentru a mixa pana in zorii zilei pentru cei ce vor sa petreaca cu adevarat.

Aceste este un artist cu peste 100 de releasuri la activ la label-uri ca Hot Creations, 8Bit, Rekids, Remota Area, Cecille sau Cocoon Recordings, avand si o serie impresionanta de aparitii in locatii cool ca Ushuaia Beach Hotel, Sankyes Ibiza, Sonne Mond Sterne, Watergate din Berlin, Clubul Womb din Tokyo si multe alte locuri celebre pentru petrecerile inflacarate.

Party-ul ia startul la ora 12 si dureaza pana in zorii zilei, cu un worm-up realizat de Krystyano.

Pana in ora 1 intrarea este 15 lei pentru baieti si gratis pentru fete, iar dupa ora 1 tariful de intrare pentru baieti este de 25 de lei si pentru fete de 15 lei.

Pentru rezervarea unei mese poti suna la 0729 262 272.

Nu sunt comentarii la "Mix cu Butch in Club Zambara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Mix cu Butch in Club Zambara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.