Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Go Green: Colectare, Reciclare, Ajutare

Campania de reciclare in Timisoara continua si in aceasta saptamana, urmand ca joi, 21 August 2014, intre orele 19:30 si 22:00 sa se colecteze hartie pentru reciclare.

Pentru fabricarea unei tone de hârtie se folosesc între 2 şi 3,5 tone de lemn, adică sunt tăiați circa 20 copaci. Pentru reciclarea unei tone de hârtie se folosește între 28 şi 80% mai puțină energie electrică față de fabricarea hârtiei obișnuite și se reduce poluarea aerului cu 95% deoarece se eliberează cu 27 kg noxe mai puțin. Astfel, 40% din deșeurile aruncate de oameni sunt reprezentate numai de hârtie.

Asa ca aici incercam sa reciclam hartie, fiind unul dintre multele proiecte de reciclare. In cadrul acestui proiect strângem hârtia, o vindem, facem rost de bani și nu în ultimul rând susținem planeta! Vă cerem ajutorul întrucât regula principală rămâne aceea a unui minim de 300 kg de hârtie pentru a putea primi bani.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Go Green: Colectare, Reciclare, Ajutare" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.