Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Film: The Purge: Anarchy - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Film: The Purge: Anarchy

Cinema City va invita la vizionare de noi pelicule cinematografice la Timisoara. In perioada 15-21 august 2014 vor avea loc difuzari ale filmului The Purge: Anarchy, film care ii are in rolurile principale pe Frank Grillo, Michael Kenneth Williams, Zach Gilford, Kiele Sanchez, Edwin Hodge si multi altii.

Premisa filmului e simpla, la fel ca in primul film The Purge: Timp de 12 ore intr-o zi a anului, orice crima este permisa, iar un cuplu tanar care nu a reusit sa paraseasca strazile inainte de aceste ore trebuie sa supravietuiasca unor ore de cosmare in care efectiv fiecare locuitor incearca sa il omoare pe celalalt…. legal.

In rolurile principale ii avem:

Frank Grillo ca si Sergeant

Carmen Ejogo ca Eva Sanchez

Zach Gilford ca Shane

Kiele Sanchez ca Liz

Zoe Soul ca si Cali

Justina Machado ca Tanya

John Beasley ca Papa Rico

Jack Conley ca Big Daddy

Noel Gugliemi ca Diego

Castulo Guerra ca Barney

Michael K William ca Carmelo Johns

Edwin Hodge ca The Stranger

Nu sunt comentarii la "Film: The Purge: Anarchy" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Film: The Purge: Anarchy" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.