Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Ruga Timisoarei - 12-13 Septembrie 2015 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ruga Timisoarei – 12-13 Septembrie 2015

Primaria Timisoara in asociatie cu Consiliul Local al Municipiului Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara organizeaza in zilele de 12 si 13 Septembrie 2015 evenimentul intitulat “Ruga Timisoarei” in parcul Rozelor din localitate.

Printre invitatii de marca la acest eveniment se vor numara Nicoleta Voica, Doriana Talpes, Tiberiu Ceia, Nicu Novac, Carmen Popovici Dumbrava, Camelia Miutescu si multi altii.

Ruga va incepe sambata, 12 septembrie 2015 incepand cu ora 17:00, urmand ca pe scena din parcul Rozelor sa urce ansamblurile de tineret „Timişul” şi „Pusta Banatului”, cu soliştii vocali Dana Varadi, Denis Hiliţean, Dolores Dongea, Florin Boita şi Geanina Beleiu, dar şi Ansamblul „Timişul”, alături de Alexandra Iacob, Alina Cojocar, Camelia Florea, Camelia Miuţescu, Carmen Luca, Denis Bizău, Doriana Talpeş, Felicia Stoian, Lavinia Buru, Maria Coman, Ramona Miheţ şi Tiberiu Ceia.

Duminica, incepand cu ora 10:00, timisorenii sunt invitati la Slujba Religioasa de la Catedrala Mitropolitana, dupa care participantii vor depune o coroana de flori la Monumentul Crucificarii din centru, la ora 12:00.

Dupa ora 17:00 incepe Jocul Rugii in Parcul Rozelor, cu participarea Ansamblului „Timişul” şi a altor interpreţi de renume – Adrian Stanca, Ancuţa Fleşariu, Andreea Aleuşan, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Georgiana Viţa, Maria Borţun Popescu, Mihaela Petrovici, Nicoleta Voica, Nicu Novac, Raluca Modi, Ramona Roescu, Ramona Viţa şi Stana Stepanescu.

Ruga Timişoarei este prilejuită de sărbătorirea celui de-al doilea hram al Catedralei Mitropolitane, Sf. Iosif cel Nou de la Partoş, în 15 septembrie. Evenimentul va fi prezentat de Daniela Băcilă, de la Radio Timişoara.

Ca in fiecare an, Nasul Rugii va fi primarul municipiului Timisoara, in cazul de fata, Nicolae Robu.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ruga Timisoarei – 12-13 Septembrie 2015" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.