Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Gala Profesorului Bologna in Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Gala Profesorului Bologna in Timisoara

Gala Profesorului Bologna este un proiect cu traditie prin intermediul caruia cei mai straluciti profesori sunt premiati si astfel li se arata aprecierea studentilor pe care i-au invatat.

Editia a opta a a Galei este organizata de Liga AC si se va desfasura in Timisoara, avand ca punct culminant gala din 22 Mai 2015, unde intr-un cadru festiv ii vom cunoaste pe cei mai apreciati profesori din Timisoara.

Eveniment: Gala Profesorului Bologna
Tema: Profesorii recunocuți de tineri!
Data: 22 Mai, ora 10:00
Locația: Opera Națională Română Timișoara, Sala de Spectacole, P-ța Victoriei, Nr.1.

Eveniment: Bologna în Universități
Tema: Învățământul centrat pe student în era digitală.
Data: 23 Mai, ora 10:00
Locația: Rectoratului Universității Politehnca Timișoara, Sala Mare a Senatului, Etaj I, P-ța Victoriei, Nr.2, Timișoara

Eveniment: Program de vizite
Data: 24 Mai, ora 14:00
Locație: Timișoara

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Gala Profesorului Bologna in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.