Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Dan Puric la Timisoara: One man Show la Teatrul National - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Dan Puric la Timisoara: One man Show la Teatrul National

Dan Puric revine in lumina reflectoarelor cu aceeasi forta si subtilitate binecunoscuta. O izbucinire de revolta, umor si speranta. O metafora care ridica omul romanesc din mizeria acestei lumi, pentru a ii dezvalui o perspectiva mistica asupra istoriei, de natura sa il faca sa renasca.

“Dedic acest spectacol poporului roman, frumusetii lui interioare necorupte, care intr-o zi il va ajuta sa se refaca. Iubind aceasta frumusete va avea puterea ca odata plecat in lume sa-i tamaduiasca si pe altii”

Scenariul si regia: Dan Puric

Coregrafie dans clasic si modern: Svetlana Zotina

Coregrafie dans grecesc: Amalia Strinopoulou

Coregafie dans popular: Costica Balarau

Costume: Lili Cenean

Editare Coloana Sonora: Radu Draganescu

Sunet si lumini: Alin Popa

Fotografie si grafica: Constantin Tudose / Creative Impact

Preturi bilete: 80-100 Lei.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Dan Puric la Timisoara: One man Show la Teatrul National" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.