Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cupa de Table Roportal.ro - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cupa de Table Roportal.ro

Cupa de Table Roportal.ro are loc la Bucuresti la Restaurantul Atlantic (strada Drumul Sarii, nr. 8) in data de 28 septembrie 2014, incepand cu ora 12:00. Inscrierile se fac intre orele 10:00 si 12:00 la restaurant, achitandu-se taxa de participare de 30 de lei.

Sistemul de joc este cu 5 partide, fiecare partida jucandu-se pana la 5 puncte: martz-ul se pune 2 puncte, linia un punct, fara linie si martz tehnic si fara sistem eliminatoriu.

Se ofera premii in bani pentru primii trei clasati: Locul 1 – 500 Lei, Locul 2 – 300 de lei si Locul 3 – 200 de lei.

Mai multe informatii puteti afla la numarul de telefon 0723 079 866 – Peter Bahuczki.

Regulamentul si mai multe detalii despre Cupa de Table Roportal.ro pe site-ul Bucuresteni.ro

Nu sunt comentarii la "Cupa de Table Roportal.ro" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cupa de Table Roportal.ro" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.