Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Conferinta Internationala a Culturilor Dunarene 2015 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Conferinta Internationala a Culturilor Dunarene 2015

Conferinta Internationala a Culturilor Dunarene soseste cu a treia editie la Timisoara, fiind organizata de Asociatia Timisoara – Capitala Culturala Europeana, aceasta editie fiind intitulata Regiunea Dunarea – Fluviul ca experienta.

Aceasta intrunire are ca scop implementarea unor retele de comunicare consolidate, menite sa genereze noi proiecte comune.

La fel ca edițiile anterioare desfășurate cu succes la Ulm, în 2013, respectiv la Novi Sad, în 2014, conferința de la Timișoara își propune intensificarea dialogului cu privire la politicile culturale și dezvoltarea rețelelor internaționale, fiind un demers eficient în vederea consolidării stabilității europene.

Programul celei de a 3-a Conferințe Internaționale a Culturilor Dunărene îi are ca invitați, printre alții, pe: Ioan Vulpescu (Ministru al Culturii), Joachim Uhlmann (Ministerul pentru Stiință, Cercetare și Arte al Landului Baden-Würtenberg), Ioan Holender (Director artistic al Festivalului Internațional George Enescu) și Adrian Cioroianu (Decanul Facultății de Istorie).

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Conferinta Internationala a Culturilor Dunarene 2015" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.