Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Buzz! Camp Timisoara - editia XIII - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Buzz! Camp Timisoara – editia XIII

Buzz!Camp vine al Timisoara editia cu numarul 13 si cu cei mai buni speakeri si companii de top in cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera. Sunt 300 de locuri disponibile, asa ca grabeste-te sa rezervi unul din aceste locuri. Evenimentul este pentru tinerii intre 18 si 27 ani si va avea loc in 23 aprilie 2015.

In pauzele dintre conferinte si workshopuri esti asteptat de companii la fotoliile de consiliere, unde specialistii in human resources iti vor raspunde la intrebari legate de compania pe care o reprezinta si la intrebari legate de dezvoltarea profesionala.

Printre speakeri acestui eveniment se enumara Horatiu Pirvulescu, Daniela Tuleu, Kurt Swakhoven, Cristian Gherginescu, Sarah Ashton, Carmen Ghenghea sau Madalina Panait.

Evenimentul va avea loc la Hotelul NH din Timisoara, pe strada Pestalozzi.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Buzz! Camp Timisoara – editia XIII" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.