Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cupa Timisoara la Volei - ConVolTim 2015 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cupa Timisoara la Volei – ConVolTim 2015

Cupa Timisoara la Volei ConVolTim – editia cu numarul 3 va avea loc in data de 23 Mai 2015 in intervalul orar 09:00 – 19:00. Inscrierile se pot face pana pe data de 16 Mai 2015. Competitia se va desfasura la Sala CSS Bega “Mircea Albu” de pe strada Amforei nr. 1.

Taxa de inscriere per echipa este de 200 de lei si trebuie achitata pana la finalizarea fazei de inscriere.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cupa Timisoara la Volei – ConVolTim 2015" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.