Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Lido Ballroom Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Lido Ballroom Timisoara

Lido Ballroom Timisoara este o locaţie magnifica pentru evenimentul cel mai important şi deosebit din viaţa ta: Căsătoria si a celui mai fericit: Botezul.

Datorită importanţei acestui eveniment trebuie doar să i se explice Event Manager-ului  nostru, d-l Dan Predut, care sunt aşteptările dumneavoastre şi apoi sa lasati acest important eveniment in seama noastra.

Doar să ne spuneti data nuntii dumneavoastra si tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati pentru ca noi ne vom asigura ca aceasta va fi o nunta de neuitat.

Alte beneficii (gratuit) sunt după cum urmează:

Manager de Eveniment dedicat nuntii si botezului, asistenţă  in alegerea orchestrei, Cameră pentru miri/camera pentru copil botezat, mic dejun şi accesul la facilităţile Hotel Lido  pentru miri (fitness, sauna, jacuzzi)

Deasemenea veti beneficia de  tarife speciale  de cazare pentru oaspeţii  nuntii sau botezului  dumneavoastră.

Nu sunt comentarii la "Lido Ballroom Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Lido Ballroom Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.