Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Complex Flonta Timisoara

Restaurantul nostru va ofera spatiul, ambianta si confortul necesare gazduirii celor mai diverse evenimente.

Decorul modern al interiorului, preparatele cu specific romanesc sau pescaresc si bauturile rafinate vor contribui din plin la crearea unei atmosfere de relaxare si voie buna, indiferent de vreme si anotimp.

Daca doriti sa petreceti timpul in aer liber, terasa de pe marginea lacului este locul ideal, recunoscut si apreciat de toti clientii nostri.

Spatioasa si primitoare, inconjurata de verdeata, terasa va va oferi linistea necesara unei discutii cu prietenii sau admirarii unui apus de soare oglindit in apa, totul in timp ce personalul nostru se va ingriji sa aveti la dispozitie bauturile si preparatele culinare dorite. La sfarsitul unei zile lungi, ce poate fi mai bun decat o seara perfecta petrecuta in mijlocul naturii?

Nu sunt comentarii la "Complex Flonta Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Complex Flonta Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.