Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Restaurantul Genesa Timisoara

Restaurantul Genesa din Timisoara vă stă la dispoziţie cu un sortiment de peste 170 de feluri de preparate. Pizzeria Genesa vă invită să alegeţi din peste 20 feluri de pizza. De aici puteţi efectua comanda şi cele mai delicioase sortimente de pizza şi preparate culinare vor zbura spre dumneavostră.
Comenzile se onorează doar în Timişoara şi pe o raza de aprox. 15 km în jurul Timişoarei.
La Genesa avem un departament specializat în catering şi amenajări de săli festive pentru ocazii speciale; putem onora mese festive de la 100 la 500 de persoane, adaptându-ne locaţiei în care se desfăşoară evenimentul; organizăm cocktailuri, mese festive, bufet suedez.
Restaurantul Genesa poate găzdui petreceri, având o capacitate de până la 60 de locuri.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Restaurantul Genesa Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.