Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Patinoar Ice Dream Iulius Mall, Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Patinoar Ice Dream Iulius Mall, Timisoara

În fiecare iarnă, te invităm să petreci pe patinoarul Ice Dream cele mai vesele şi memorabile momente, cu familia sau cu prietenii. Pationarul se află în parcarea Iulius Mall si are o suprafaţă de 1200 mp. si o capacitate de 250 de persoane.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Patinoar Ice Dream Iulius Mall, Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.