Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Piontani Services Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Piontani Services Timisoara

Piontani Services Timisoara

Piontani Services Firma de curatenie cu o oferta de calitate adresata companiilor pentru asigurarea curateniei birourilor spatiilor comerciale si a celor de lucru prezenta in mai multe locatii din tara – BucurestiTimisoara Iasi si din straintate – Londra. Piontani Services utilizeaza doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si utilizeaza tehnologia de injectie-extractie cu spuma semiuscate capabila sa elimine petele de murdarie de pe tapiteria scaunelor a canapelelor mochetelor marmura si alte suprafete. Clientul este asigurat de calitatea lucrarilor de curatenie contractual acesta primind certificat de garantie cu valabilitate 24 de ore. Piontani Services are o experinta de peste 6 ani isi este inregistrata si ca unitate protejata conform Legii 448/2006 republicata privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Nu sunt comentarii la "Piontani Services Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Piontani Services Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.