Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Lukoil - Demetriade Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Lukoil – Demetriade Timisoara

Lukoil – Demetriade Timisoara

Pozitia puternica de care se bucura compania in prezent este rezultatul unei munci de peste 20 de ani pentru extinderea rezervelor si dezvoltarea afacerilor prin identificarea si realizarea unor tranzactii strategice. LUKOIL desfasoara proiecte de explorare si productie in domeniul petrolului si gazelor in 12 tari. Compania are rafinarii in 6 tari (inclusiv participatii la complexul de rafinare ISAB si la rafinaria Zeeland). Sectorul Rafinare – Distributie este al doilea ca importanta in cadrul companiei LUKOIL. Prin dezvoltarea sa se urmareste reducerea expunerii la volatilitatea ridicata a preturilor la titei si cresterea competitivitatii prin producerea si vanzarea unor produse petroliere de inalta calitate cu un grad ridicat de valoare adaugata In prezent LUKOIL produce o gama larga de produse petroliere si petrochimice pe care le vinde en-gross si cu amanuntul in peste 30 de tari.

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Lukoil – Demetriade Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.