Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Centrul Confidence Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Centrul Confidence Timisoara

„Confidence” reprezinta pasiunea si daruirea unei echipe formate din cei mai buni terapeuti din domeniul remodelarii corporale si esteticii faciale.

„Confidence” reprezinta profesionalismul, tehnica de ultima generatie si grija fata de trup, minte, suflet.

Am cautat cu multa atentie tehnicile cu care lucram, iar prin experienta dobandita, va garantam ca acestea sunt cele mai performante, non-invazive si cu rezultate dovedite.Aparatura noastra va ofera solutii atat pentru tratament cat si pentru intretinere si relaxare.

Ne mandrim cu faptul ca suntem primul si unicul centru din Romania care dispune de revolutionarele tehnici Body Sculptor, Power Wrap si Narl[517].

Procedurile noastre au ca scop: pierderea kilogramelor in plus, tratarea celulitei, remodelare totala sau locala, dobandirea si intretinerea tonusului muscular, tratarea retentiei de apa, relaxare, recuperarea post-operatorie si grija fata de pielea Dumneavoastra.

Nu sunt comentarii la "Centrul Confidence Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Centrul Confidence Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.