Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Service Auto Motorkraft Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Service Auto Motorkraft Timisoara

  • Categoria: Service Auto
  • Adresa: Calea Stan Vidrighin, nr. 18
  • Telefon: 0722.969.891, 0724.440.210
  • Zona:

Asocierea dintre experienta de peste 7 ani in industria automotive, experienta acumulata in departamentele de design si productie hardware&software pentru ECU-uri (Engine Control Unit = unitate de control a motorului), module de ABS, Airbag etc. si cea de peste 10 ani in repararea autovehiculelor a condus la inceputul anului 2005 la “integrarea” chiptuning-ului (remapare) in domeniul de lucru. De atunci, mii de clienti au beneficiat de avantajele cresterii puterii si a cuplului motor.
Produsele de chiptuning oferite sunt certificate TUV si poarta marca unor firme prestigioase de tuning din Germania (Wetterauer GMBH) si UK (DNA Tuning).
Am fost primii care au promovat conceptul ECO-tuning in Romania, ce vizeaza o optimizare care urmareste scaderea consumului de combustibil.
Principiul ECO-tuning-ului se aplica si motoarelor turbo-diesel cu electronica EDC16 (sau echivalent) dar si motoarelor pe benzina.
Diplomele de excelenta in domeniul automotive intregesc imaginea Motorkraft.
Pasiunea pentru masini nu putea sa nu includa si dorinta de a le face mai “frumoase” din punct de vedere estetic, de aceea cativa ani mai tarziu am deschis un “Salon de cosmetica auto” avand motto-ul “All your car needs”.
Aici, pe baza principiului de mai sus, pe langa serviciile de curatare/detailing interioare, polish de caroserie si faruri, montare folii auto etc. asiguram si reparatii profesionale de parbrize, tratament hidrofob AQUAPEL pentru parbrize, tratament pentru eliminarea mirosurilor neplacute si a bacteriilor din instalatia de climatizare, indreptarea loviturilor de grindina si parcare, marcarea anti-furt a geamurilor si oglinzilor retrovizoare cu seria de caroserie.

Orar:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Service Auto Motorkraft Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.