Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Pensiunea Valery 2 Timisoara

Pensiunea Valery II este amplasata intr-un cartier rezidential din Timisoara, Str Ghe.Stavrescu nr.3.

Pensiunea Valery II dispune de 12 locuri de cazare impartite in 2 camere single, 4 camere double, 1 camera suit.Toate camerele beneficiaza de un sarm elegant si va ofera dotari de inalta calitate cum ar fi: conexiune wireless, televizor lcd, ziare, mini-bar, uscator de par si un super mic dejun.

Confidentialitatea, eleganta si ospitalitatea fac sederea o experienta memorabila.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Pensiunea Valery 2 Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Pensiunea Valery 2 Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.