Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Hotel Roco Timisoara

  • Categoria: Hoteluri
  • Adresa: str. Principala, nr. 81
  • Telefon: 0256.332.720, 0728.741.787
  • Zona:

La Hotel Roco din Izvin ai parte de un refugiu. Departe de vacarmul de-a dreptul asurzitor, cu care abia te-ai obisnuit in ultimii ani, care iti tiuie in urechi noaptea, cand vrei sa te odihnesti. O oaza de liniste pe care o pastram cu sfintenie. O liniste interioara pe care o auzi chiar si in mijlocul unei petreceri.

Poti fi chiar personajul central al acestei povesti! Am pentru tine – pregatite din timp – cateva trasee de vis. In mijlocul naturii, desigur.

Nu sunt comentarii la "Hotel Roco Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Hotel Roco Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.