Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Hotel Phoenix Buzias - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Hotel Phoenix Buzias

  • Categoria: Hoteluri
  • Adresa: Strada Avram Iancu
  • Telefon: 0256.321.720

Hotel Phoenix**** Conference & Spa Buziaș dispune de o capacitate de 90 de locuri, structurate astfel: 43 de camere cu doua paturi si 2 apartamente cu un dormitor. Hotelul are in dotare restaurant, bar de zi, centru de conferinta si parcare proprie.

Complexul Hotelier Parc*** Conference & Spa (având certificat de clasificare nr. 2035/547/26.04.2010) dispune de 280 de locuri de cazare, structurate astfel: 27 de camere cu pat matrimonial, 109 de camere cu două paturi şi 4 apartamente cu un dormitor. Hotelul are în dotare restaurant, bar de zi, centru spa propriu, piscină semiolimpică cu apă încălzită, 2 săli de conferință și parcare proprie.

Complexul Hotelier Timiș** (având certificat de clasificare nr. 2036/548/26.04.2010) dispune de 242 de locuri de cazare, structurate astfel: 119 de camere cu două paturi și 2 apartamente cu un dormitor. Hotelul are în dotare restaurant, bar de zi, bază de tratament, 2 săli de conferință și parcare proprie.

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Hotel Phoenix Buzias" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Hotel Phoenix Buzias" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.