Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Hotel NH Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Hotel NH Timisoara

  • Categoria: Hoteluri
  • Adresa: Strada J. H. Pestalozzi, nr. 1/A
  • Telefon: 0256.407.440
  • Zona:

Hotel NH din Timisoara ofera eleganta, stil si multa atentie fata de clienti. Avem restaurant cu circuit inchis si sala de fitness.

Nu sunt comentarii la "Hotel NH Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Hotel NH Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.