Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Senneville redefinește conceptul de cofetărie în Timișoara

Povestea Senneville începe în 1993 ca un vis. O viziune împărtășită de doi oameni simpli și minunați, bunicul și bunica, de a face pâine bună, naturală, adevărată! Totul a început cu un cuptor pe vatră de caramidă, unic în zona de Vest, pe care se face și acum pâinea „Specialitatea casei”.

Ca orice vis frumos, el s-a transmis din generație în generație, fiecare clădind și contribuind la ceea ce înseamnă, astăzi, Senneville. Generația nouă, tânară, lucrează alături de un cofetar cu o vastă experiență în Franța și spațiul francofon. Format în țara fineții gastonomice absolute, de către cei mai buni patiseri din lume. La rândul lui, cofetarul nostru este formator de personal, având studenți care sunt acum patiseri de lux în țări pretențioase. A scris, de asemenea, nu mai puțin de 11 manuale în limba franceză despre prepararea ciocolatei belgiene și a pralinelor de ciocolată.

Astăzi, visul nostru este să aducem un zâmbet pe buzele fiecărui timișorean. Pentru asta ne bazăm pe dulciurile noastre premium. La prețuri competitive, ca toată lumea să se bucure de experiența unei altfel de cofetării din Timișoara.

Și ține minte, asta e promisiunea noastră către tine: folosim și vom folosi mereu numai ingrediente de cea mai bună calitate, naturale, fără monoglutamați, aditivi sau conservanți! Pentru sănătatea și starea ta de bine.

Cât despre produsele noastre, putem să-ți povestim o mulțime de lucruri cât se poate de interesante și gândite special ca tu să te bucuri de viață!

Fiecare bunătate Senneville este o experiență nouă, inspirată din tradiție și adusă în prezent prin aspect și originalitate. Dulciurile tale preferate sunt realizate de cofetarul care a făcut prăjituri pentru Casa Regală a României și cea a Marocului. Pâinea Senneville este sănătoasă, fără amelioratori și aditivi. O preparăm cu Maia naturală, în loc de drojdie, pentru un plus de naturalețe. Pâinea noastră integrală ajută digestia și contribuie din plin la menținerea sănătății și îmbunătățirea stării generale.

Când cauți o cofetărie în Timișoara, oprește-te la Senneville în centru, în zona pietonală de lângă Piața Unirii, sau în zona Gheorghe Lazăr.

Toate rețetele noastre sunt atent studiate și selecționate, pentru maximum de fericire!

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Senneville redefinește conceptul de cofetărie în Timișoara" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.