Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Liga 3: Becicherecu Mic se mentine in cursa pentru promovare

O noua etapa de Liga 3 si o rezultate bune pentru echipele din judetul Timis. Cele trei reprezentante din judetul Timis sunt in primele sase echipe din cea de-a patra serie a Liga 3 si vor juca cu siguranta in play-off, cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat.

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, echipa cu probabil cel mai lung nume din fotbalul romanesc, s-a impus lejer in deplasarea de la FCM Resita 2012, scor 5-0, prin goluri marcate de Dan Silaghi (2), Andrei Hodis, Zoran Radu si Costel Zurbagiu. Aceasta victorie asigura matematic locul 2 la finalul sezonului regulat, cu putine sanse de a sosi pe primul loc, fiind la 3 puncte distanta de FC Caransebes, echipa care nu a jucat in aceasta etapa dupa ce Fc Avrig s-a retras.

Millenium Giarmata e si ea calificata in play-off, de pe locul 4, dupa victoria impotriva celeilalte echipe din Resita, Muncitorul. Ei au invins cu 2-0 dupa un golurile marcate de Razvan Leuca din penalti si Marius Calin in prima repriza a intalnirii. Pe locul 5 se afla momentan Vulturii Lugoj, care au reusit sa urce o pozitie dupa o victorie dificila impotriva celor de la Jiul Rovinari, cea mai slaba echipa din aceasta serie. Pentru vulturii din Lugoj au marcat Claudiu Ardelean si Lucian Stoica. Lugojenii vor prinde cu siguranta play-off-ul, pentru ca echipa aflata pe locul 7 in acest moment, Stiinta Turceni, e la 10 puncte distanta.

Daca de echipele din judetul Timis si Caras-Severin am vorbit, trecem la Hunedoara, unde echipa locala e si ea calificata in play-off, dupa o victorie in deplasare la echipa secunda a Pandurilor din Targu Jiu. In play-off-ul Serie 4 din Liga 3 vor juca urmatoarele 6 echipe: FC Caransebes, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, FC Hunedoara, Millenium Giarmata, Vulturii Lugoj si Pandurii II Targu Jiu.

In ultima etapa a sezonului regulat vom avea 5 partide: Millenium Giarmata – Pandurii II Targu Jiu, FC Hunedoara – FCM Resita 2012, Nuova Mama Mic Becicherecu Mic – FC Caransebes (partida la care vom afla cu adevarat care e cea mai buna echipa din serie), Stiinta Turceni – Vulturii Lugoj si Jiul Rovinari – Muncitorul Resita.

Si ca tot sunt in zona, vorbim putin si despre echipe din judetul Arad care joaca in Seria 5 din Liga 3. National Sebis si Soimii Pancota sunt calificate in play-off, in timp ce CS Ineu sta la jocul rezultatelor. Etapa aceasta National Sebis a invins fara probleme cu scorul de 3-0 pe FC Zalau, iar Soimii din Pancota s-au impus in deplasarea de la Unirea Dej, scor 3-1. CS Ineu a stat, dupa retragerea celor de la Maramures Universitar Baia Mare.

In ultima etapa a sezonului va fi un derby aradean, intre CS Ineu si National Sebis. Cei de la Ineu pot intra in play-off chiar si fara victorie in acest meci, conditia fiind ca cei de la Zalau sa nu invinga acasa liderul Metalurgistul Cugir, lucru destul de posibil. Soimii Pancota va juca acasa cu Ariesul Turda, un meci in mare fara miza.

Dupa urmatoarea etapa, de pe 11 aprilie 2014, vom vedea exact situatia si cine se va lupta in play-off pentru promovare.

[…] Puteti citi un review al etapei 21 din seria 4 pe Yes-Timisoara.ro […]

Lasa un comentariu la "Liga 3: Becicherecu Mic se mentine in cursa pentru promovare" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.