Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Intreruperi de curent in Timisoara in saptamana urmatoare

Enel Timisoara anuntat un nou program de intreruperi in cateva zone din orasul Timisoara dar si in cateva localitati din judetul Timis.

Mai precis, iata care sunt intreruperile:

Pentru data de 7 martie 2016 vor ramane fara curent locuitorii de pe strada Bradul nr. 6, sc A din Timisoara intre orele 9 si 16, dar si locuitorii din Lugoj (strazile Dragalina, Paun Picio, Astalas si Closca), Giarmata (strazile Batrana, Morii si Izvorului). Intre orele 8 si 18 vor ramane fara curent locuitorii din Silagiu, iar intre 9 si 18 locuitorii din Costei si Jimbolia (strazile Victor Babes, Barzava si E. Bartzer).

In data de 8 martie 2016 distributia de curent electric va fi oprita in mai multe zone din Timisoara precum Bulevardul Constantin Brancoveanu, Panselelor, Muzicescu, Maresal Averescu, Iosif Miloia, Progresul, Dragasani nr.1, Humulesti, Piata Palade, D.Dinicu, Neajlov, Calea Urseni, N.D. Cocea, Luta Iovita, Pavel Stoica de Hateg, Euripide, M. Millo, Petrila si Legumicultorilor. De asemenea, locuitorii din Ghiroda (strazile Victoriei, Bega, Ialomitei si Dunarea) si Satchinez (strada Trandafirilor) vor ramane fara curent in aceastaa perioada. Intre orele 9 si 16 nu vor avea curent locuitorii din Giarmata (strazile Iohanis si Cimitirului), Lugoj (strazile Dragalina, Paun Pincio, Astalas si Closca) dar si locuitorii din Otelec, Beba Veche si Icloda.

Pe 9 martie 2016 se opreste curentul pe strazile Olanda, Albinelor, Carol Davilla, Dr. Koch, I. Roată, Div. 9 Cavalerie, Pomiculturii, P-ța Athena, I. Velceanu, Molidului din Timisoara, dar si in Giarmata (strada Principala, Morii, Cimitirului, Viilor), Sacalaz (strada III, IV si Garii), Ghiroda (strazile Stejarului, Linistei, Mesteacanului, Dambovita, Caraiman si Codrului), Sacalaz, Biled, Beba Veche, Cherestur, Iecea Mare, Sacosu Turcesc si Lugoj, pe strazile Crisan, Hezerisului, Remus, Romuluis si Spinantei.

Pe 10 martie 2016 nu sunt programate intreruperi majore de electricitate, dar vor fi afectate localitatile Giarmata, Sacalaz, Dumbravita, Ghiroda, Deta si Dudestii Vechi, precum si strazile Crișan, Hezerișului, Remus, Romulus și Spinantei din Lugoj. Pe langa acestia, vor fi si cateva locatii precum Faget Colonie, Salini, ferma 6 IAS, centrul de colectare deseuri, statia de betoane Salini, Loc Targ si Vucova nu vor avea curent in anumite perioade din zi.

Pe 11 martie 2016 nu se anunta nici o intrerupere masiva de curent in judetul Timis, doar intreruperi temporare cauzate de lucrari in Giarmata, Sacalaz, Dumbravita, Ciresu, Cheveresu, Jimbolia (strazile Cekonics, Teodoroiu, Albinelor, Spre Sud si Lenau) si Lugoj (Crisan, Hezerisului, Remus, Romulus, Spinantei).

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Intreruperi de curent in Timisoara in saptamana urmatoare" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.