Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

1000 de oameni la “Marsul pentru viata” in Timisoara

Pe strazile din Timisoara am avut ieri undeva la 1000 de persoane care au manifestat pentru sustinerea familiei. Tineri si varstnici, acestia s-au adunat la Biserica “Sfanta Maria Regina Pacii” din Timisoara, de unde au pornit, dupa cateva discursuri despre sustinerea familiei, in mars spre centrul orasului.

Acestia spun: “Scopul primar al Marsului pentru viata este chemarea la apararea vietii pentru fiecare fiinta umana incepand cu conceptia pana la moartea naturala si apararea familiei si a casatoriei naturale – o femeie si un barbat deschisi darului vietii, care este cel mai bun ambient pentru dezvoltarea urmatoarei generatii. De o importanta egala este si incurajarea politicienilor ca sa creeze conditii legislative pentru protectia vietii umane si a demnitatii casatoriei naturale si asta inseamna excluderea pruncuciderii oficiale la nivel de stat”.

In total, in toata tara au iesit pentru sustinerea familiei undeva la 20-25 000 de persoane.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "1000 de oameni la “Marsul pentru viata” in Timisoara" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.